Ons bestuur

Voorzitter en wedstrijdsecretaris

Mirella Smink

Hallo allemaal, Mijn naam is Mirella Smink-Wernsen en zit sinds 2017 in het bestuur van P C. De Waaghalsjes. Eerst als wedstrijdsecretariaat en sinds november 2021 als Voorzitter en wedstrijdsecretariaat.
Paardensport zit al heel lang in mijn bloed. Als klein meisje begonnen bij P C. De Waaghalsjes, en later bij L.R. de Laak. Mijn dochter rijdt sinds 2017 bij de ponyclub. Samen beleven we hier mooie en sportieve momenten. Ik hoop dat wij hier nog lang van kunnen genieten. Als bestuur van P.C de Waaghalsjes willen wij alle leden de mogelijkheden bieden die de ponysport te bieden heeft. Van fanatieke wedstrijdruiters, tot genietende recreanten. Alles van A tot Z. Leuke ponykampen, clubmiddagen tot crosslessen, en wedstrijden. Wij hopen dat iedereen een mooie tijd heeft op onze vereniging, en wij staan ten alle tijden voor ze klaar!!

Penningmeester/Secretariaat

Pauline van Heugten

Hallo allemaal,

Mijn naam is Pauline van Heugten, moeder van Annebelle en sinds 2020 actief voor de ponyclub. Sinds dit jaar ben ik penningmeester en zorg ik voor de nieuwsbrieven en inschrijvingen. Ons doel is om met elkaar een gezellige ponyclub voor onze leden en gastruiters te zijn!

Penningmeester/Secretariaat

Vivian van Duinkerken

Ik ben Vivian van Duinkerken de moeder van Sophie en Marlou. Sinds eind 2018 ben ik bestuurslid en zorg samen met Mirella voor de clubkrant en ik help met de wedstrijden. Vroeger ben ik zelf ook lid van de Waaghalsjes geweest!  

Neem contact op

Benieuwd naar onze club? Proefrondje komen rijden of aanmelden? Neem dan contact met ons op