Search
Close this search box.

Ons bestuur

Voorzitter en wedstrijdsecretaris

Mirella Smink

Hallo allemaal, Mijn naam is Mirella Smink-Wernsen en zit sinds 2017 in het bestuur van P C. De Waaghalsjes. Eerst als wedstrijdsecretariaat en sinds november 2021 als Voorzitter en wedstrijdsecretariaat.
Paardensport zit al heel lang in mijn bloed. Als klein meisje begonnen bij P C. De Waaghalsjes, en later bij L.R. de Laak. Mijn dochter rijdt sinds 2017 bij de ponyclub. Samen beleven we hier mooie en sportieve momenten. Ik hoop dat wij hier nog lang van kunnen genieten. Als bestuur van P.C de Waaghalsjes willen wij alle leden de mogelijkheden bieden die de ponysport te bieden heeft. Van fanatieke wedstrijdruiters, tot genietende recreanten. Alles van A tot Z. Leuke ponykampen, clubmiddagen tot crosslessen, en wedstrijden. Wij hopen dat iedereen een mooie tijd heeft op onze vereniging, en wij staan ten alle tijden voor ze klaar!!

Penningmeester/Secretariaat

Anke Boerma

Hallo allemaal,

Sinds 2023 de functie van secretaris op mij genomen. Mijn dochters Marisa en Isabella rijden bij de ponyclub. Ik verzorg de nieuwsbrieven, inschrijvingen en vrijwilligerslijsten. Ook help ik bij de wedstrijden die wij organiseren.

Penningmeester/Secretariaat

Vivian van Duinkerken

Ik ben vivian van Duinkerken
De moeder van Sophie die inmiddels lid is bij LR de laak, en Marlou. Sinds eind 2018 ben ik bestuurslid. Ik help bij de wedstrijden, en ik doe de lesindeling, hebben jullie vragen neem dan gerust contact op met mij.

Neem contact op

Benieuwd naar onze club? Proefrondje komen rijden of aanmelden? Neem dan contact met ons op