"Gewaagd" Nieuws

Hallo Waaghals,

We zijn weer begonnen!

Beste Waaghalsjes,

 Trots zijn we op onze bodem die zich volop heeft bewezen tijdens het klaverblad! Ondanks de vele regen en het vele gespring er over heen hebben we geen verschil kunnen merken aan de bodem. Het ligt er super bij en dit houden we ook zo!  

Zeer alert zijn we op het poep scheppen... Dit hebben we de laatste tijd keurig bij kunnen houden en ook nu zetten we dit natuurlijk voort. Laten we elkaar daarin vooral helpen zodat het nog lang een genot zal blijven in de fantastische bak te kunnen rijden.

In de maand september zijn er op de woensdag avonden nog 3 wedstrijden. Nu we zo'n mooie grote bak hebben kunnen de pony lessen in de binnen bak gewoon door gaan!

 Groeten,

Het bestuur van P.C. de Waaghalsjes

---
Verslag KLAVERBLAD 2015

Verslag KLAVERBLAD 2015

Wat hadden dit jaar weer we een fantastisch parcours staan en dat ook nog eens op de beste bodem in de hele omgeving! :-) Wij willen iedereen die zich voor of tijdens het KLAVERBLAD heeft ingezet DIK BEDANKEN! Daarnaast....

Lees verder

Hippiade - outdoor 2015

Hippiade - outdoor 2015

'T was een prachtige dag en mega druk in Ermelo tijdens de Hippiade zaterdag 29-08, de Outdoor kampioenschappen pony’s - springen en dressuur. Naast toppers Rowen en Elize, wisten nog twee Waaghalsjes zich te kwalificeren; Anouk van Reenen (L – Springen) en Laura Telleman (M2 dressuur) We zijn met een team supporters naar Ermelo vertrokken om …

Lees verder

16-09-2015 Avonddressuur - Alle klasse (op een prachtige bodem!)

16 en 23 september                      Avonddressuur - Alle klasse 

Er zijn nog een paar plekken, dus geef je snel op via wedstrijd@dewaaghalsjes.nl Op onze prachtige bodem én op eigen terrein... kan je nu eens flink punten scoren!!!

Lees verder