Waaghalsjes KLAVERBLAD een groot succes.

Afgelopen week (8/9 september) waren we allemaal weer ontzettend druk met ons grootste concours van het jaar; Het KLAVERBLAD Concours. Ondanks de voorspellingen was het weer superrrr. Natuurlijk waren er een aantal ruiters met een nat pak, maar we hebben ook in het zonnetje kunnen genieten van een aantal spannende finales. Via deze weg feliciteren we nogmaals onze finalisten en de uiteindelijk winnaars van de geldprijzen, de wedstrijd dekens en de speld voor op je rij-jasje;
’t klavertje’

Het toevoegen van een finale met geldprijzen en het houden van de sponsorloterij waren ideeën van Waaghalsjes Nicky, Kaylee, Sophie en Vivian. Dames, top gedaan!

Deze super leuke dag werd natuurlijk ook mogelijk gemaakt door de dames op het wedstrijdsecretariaat, heel recent versterkt met Saskia Leendertse (Moeder Sophie) en Mirella Smink (moeder van Robine)

Daarnaast de moeders Lia Kraak, Mirjam van Esveld en Vivian van Duinkerken, zij staken (samen met de papa’s) de handen uit de mauwen bij de voorbereidingen, het opbouwen, op de wedstrijddag zelf en bij het opruien van het parcours, TOP.

Dankjewel voor iedereen op de wedstrijd-hulplijst en natuurlijk de crew in de kantine.

Tot slot was het fantastisch hoe de diverse sponsoren ons hebben gesteund. Deze hieronder nog eenmaal in het zonnetje. “Bedankt voor weer een fantastisch KLAVERBLAD concours’.