Verslag laatste lesdag 2017!

Woensdag 20 december was de laatste ‘lesdag’ van het jaar 2017. Na de dressuurlessen op maandag en dinsdag vervielen de springlessen op woensdag en donderdag en daarvoor in de plaats hebben we een oefenparcours opgebouwd helemaal in de kerstsfeer.

Er stond een stoer parcours met kerstballen, cadeautjes, bomen, takken, slingers. lichtjes en een heuse ijsbeer in het midden. Bovenop dit alles waren de deelnemers zelf ook flink aangekleed. Dit word ieder jaar gekker!!! Er kwamen pony’s door het parcours vliegen met meer lampjes in, dan de kerstboom thuis!

Onze instructrices Bep, Carolien en Petra waren ook aanwezig om jullie aan te moedigen en te steunen door het parcours. We hebben ze een kerstpakket overhandigd als dank voor weer een jaar steun en pony plezier, dankjewel namens alle leden en het bestuur dames!

Daarnaast zijn er nog een aantal prijzen de deur uit gegaan. Voor de beste verklede combinatie. Dit was o.a. Sterre Koelewijn, een vriendinnetje van Waaghalsje Joelle. Zij en haar pony hadden werkelijk overal aan gedacht! In haar prijs zat onder andere een prachtig spring-oor-netje beschikbaar gesteld / gemaakt door de moeder van onze eigen Lucas. (Dank daarvoor!) Sterre heeft ons nog een foto gemaild van haar kanjer; Linsey…

Tot slot hadden we 5 prijzen voor de beste loten verkopers van de Grote Clubactie 2017. Meiden SUPER gedaan!

  1. Ella Lise Eberhart – 61 loten
  2. Vivian Kraak – 48 loten
  3. Kaylee van Esveld – 42 loten
  4. Robine Smink – 36 loten
  5. Marlou van Duinkerken – 26 loten