Steun jouw club en doe mee met de Grote Clubactie

Beste Waaghalsjes,
Vanaf 16 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2017 gestart! Dus vanaf nu mogen alle lotenverkopers (jullie!) langs de deuren gaan of vrienden en familie vragen om loten te kopen.

De loten kosten € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de Waaghalsjes voor het organiseren van een leuke activiteit of het aanschaffen van bijvoorbeeld nieuw materiaal voor de club. Van de overige 20% wordt een loterij georganiseerd, waarbij je met je lot veel gave prijzen kan winnen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-

De beste lotenverkopers van het land maken kans op een Playstation 4, een fiets of entreekaarten voor een pretpark. (zie de site van De Grote Clubactie)

Maaaaaaaar…. ook wij maken een TOP5, met de beste Waaghalsjes loten verkopers. Naast de prijzen die wij daarvoor beschikbaar stellen (‘wat’ is nog ff geheim ?), mogen de nummers 1 & 2 sowieso meebeslissen wat we met een groot deel van de opbrengst gaan doen.

Hoe werkt het? In het lotenboekje zit een deel dat moet worden ingevuld zodat het bedrag (van het aantal gekozen loten) via een eenmalige machtiging in november van de bankrekening word afgeschreven. Het lotnummer staat dan op het bankafschrift!

Je kan tot zaterdag 11 november loten verkopen, dan moet alles worden ingeleverd (dus uiterlijk inleveren tijdens onze clubkampioenschappen 😉

Extra boekjes voor de fanatiekste verkopers liggen in de kantine, naast de doos (schatkist) waarin je de volle boekjes kan inleveren.

We hopen weer op flinke getallen, dus heel veel succes allemaal!