SPRINGCLINIC pony’s en paarden 4 febr.

Op 4 februari a.s. heeft de Laak een spring clinic dag gepland. Zij hebben Fred van Straaten bereid gevonden om dit te verzorgen.

Fred van Straaten Junior is de eigenaar van Fred van Straaten Sport Stables. Fred is nationaal en internationaal succesvol in de springsport. Bij de jeugd heeft hij bij de pony’s, junioren en young riders in de kaders gezeten en is internationaal succesvol geweest. Ook heeft hij reeds vele successen geboekt met diverse paarden tijdens 2* en 3* springwedstrijden. Fred heeft in binnen- en buitenland reeds veel ervaring opgedaan met training en competitie.

Fred is Instructeur Wedstrijdsport Niveau 4. Fred van Straaten Sport Stables is gespecialiseerd in het trainen van paarden, ruiters en amazones op hoger niveau. Dit doet hij individueel of in klein groepsverband, op zijn stal of op locatie. Dit doet hij met veel passie, motivatie en concentratie. Fred geeft ook leerzame clinics in binnen- en buitenland.
Fred heeft dus alles in huis om deze dag voor ons goed in te vullen. En voel je je uitgedaagd om een clinic van hem te volgen, geef je dan op via info@lrdelaak.nl. Vermeld hierbij op welk niveau je springt of wil gaan springen.

Hoe de dag er precies uit gaan zien weten we nog niet. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en het niveau. De clinic kan dus individueel zijn of in groepsverband. De dagindeling wordt dus op een later moment bekend gemaakt.

Opgeven dus via: info@lrdelaak.nl.

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.