De Grote Clubactie is vol op bezig!!! Hoe ver ben jij???Haal je lotenboekje op in de kantine… klik hier>> voor meer informatie

De Grote Clubactie van start!

Beste Waaghalsjes,

Vanaf 14 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2019 gestart! Dus vanaf nu mogen alle lotenverkopers (jullie!) langs de deuren gaan óf vrienden en familie vragen om clubloten te kopen.

De loten kosten € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de Waaghalsjes clubkas voor het organiseren van een leuke activiteit of het aanschaffen nieuw materiaal voor de club.

Zoals ieder jaar maken we een TOP3 met de beste Waaghalsjes loten verkopers en worden de winnaars (en prijzen) bekend gemaakt op de super gezellig laatste lesdag van het jaar!

Hoe werkt het? In het lotenboekje zit een deel dat moet worden ingevuld zodat het bedrag (van het aantal gekozen loten) via een eenmalige machtiging in november van de bankrekening word afgeschreven. Het lotnummer van deze loterij staat dan op het bankafschrift!

Je kan tot eind november loten verkopen, dan moet alles worden ingeleverd We laten natuurlijk nog weten wanneer jouw boekje(s) ingeleverd moet(en) zijn.

Extra boekjes voor de fanatiekste verkopers liggen in de kantine, naast de doos (schatkist) waarin je de volle boekjes juist kan inleveren.

LET OP! Ieder lid verkoop minimaal 10 loten anders wordt jou contributie van komende jaar verhoogd. (besluit ALV 2018 )Maar Joh, dit is toch zo gepiept!

Heel veel succes allemaal!