Spring naar toolbar

Ponyclub de Waaghalsjes

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KLAVERBLAD Concours + Finale

7 september 2019 @ 08:00 - 21:00

Springen – Alle klasse (BB-B-L-M-Z-ZZ)
Je kan ook zonder startkaart meerijden. Je kan je officieel aanmelden voor 2 starts. (10,00 per start) We hebben 2 klassieke parcoursen, dus spring je twee maal mee voor punten. Schrijf je in via MijnKNHS óf Stuur een mail naar wedstrijd@dewaaghalsjes.nl met;
Je naam | Ponynaam | Cat. (A/B/C/D/E pony) | Klasse | jullie Combinatienummer.

*** Geen extra inschrijfkosten bij plaatsing FINALE***
*** GELD prijzen en cadeaubonnen ***
*** Er is op vrijdagavond oefenspringen (apart aanmelden via mail)***

Met de inschrijving voor deze wedstrijd ga je akkoord met het maken van evt. geluid- en beeldmateriaal voor gebruik op de social kanalen (de website, facebook en Instagram) van P.C. de Waaghalsjes. Een professionele fotograaf kan de foto’s van deze wedstrijd commercieel aanbieden op zijn of haar bedrijfsmatige website.

Het wedstrijdsecretariaat is op de wedstrijddag bereikbaar op 06-13933443 (Mona) op andere dagen s.v.p. via de mail wedstrijd@dewaaghalsjes.nl. Annuleringen na het publiceren van de definitieve startlijst worden in rekening gebracht. 1 week na de wedstrijd vervalt het recht op gewonnen prijzen.

We hebben een heerlijke 85*45 buitenbaan én een 60*20 binnenbak met Agterbergbodem en Eb&Vloed bodem, die het hele jaar goed zijn! Hoevelaken is goed bereikbaar, ons terrein is overzichtelijk, je kan goed parkeren en er is een gezellige kantine.

Algemene wedstrijdinformatie:
Tijden in onze startlijsten zijn indicatief. Zorg dat je op tijd bent, het programma wordt aaneengesloten gereden. Hou de definitieve startlijst altijd in de gaten voor jouw uiteindelijke tijd / startvolgordes. De prijsuitreiking is ca. 15 min. na de laatste ruiter in jouw klasse. Heel veel succes en plezier allemaal!

Gegevens

Datum:
7 september 2019
Tijd:
08:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Manege de Hogenbrink
Hogebrinkerweg 44
Hoevelaken, Gelderland 3871 KN Nederland

Organisator

Ponyclub-de-Waaghalsjes
Telefoon:
+31613933443
E-mail:
wedstrijd@dewaaghalsjes.nl

@

Niet recent actief