De Grote Clubactie gaat weer van start!!!

Vanaf 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020 gestart! Dus vanaf dan kunnen jullie (de Waaghalsjes lotenverkopers) langs buurtjes, vrienden en familie om de loten te kopen. In onze jaarlijkse vergadering hebben we met elkaar afgesproken dat ieder lid 10 loten verkoop (of zelf afneemt) makkie toch!

De loten kosten € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de Waaghalsjes voor het organiseren van een leuke activiteit of het aanschaffen van bijvoorbeeld nieuw materiaal voor de club. Van de overige 20% wordt een Landelijk loterij georganiseerd, waarbij je met je lot veel gave prijzen kan winnen, met een hoofdprijs van € 100.000,-

De beste lotenverkopers van het land maken kans op een Nintendo Switch, of entreekaarten voor een pretpark. (zie de site of in je boekje van De Grote Clubactie)
Maaaaaaaar…. ook wij maken een TOP3, met de beste Waaghalsjes loten verkopers.
Wat je kan winnen is nog even geheim ?, de winnaars worden zoals altijd bekend gemaakt op de laatste lesdag van het jaar.

Hoe werkt het? In het lotenboekje zit een deel dat moet worden ingevuld zodat het bedrag (van het aantal gekozen loten) via een eenmalige machtiging in november van de bankrekening word afgeschreven. Het lotnummer staat dan op het bankafschrift! Je kan tot zaterdag 14 november loten verkopen, daarna moet alles worden ingeleverd (dus uiterlijk 15 november 😉
Extra boekjes voor de fanatiekste verkopers liggen in de kantine, naast de doos (schatkist) waarin je de volle boekjes kan inleveren.

Heel veel succes allemaal!