Corona – Vanaf nu weer meer mogelijk in de binnenbak!

Hierbij een update m.b.t. de corona maatregelen voor onze verenigingen. Onze collega’s vanuit het Laak bestuur zijn volop in contact met de KNHS, de FNRS en de veiligheidsregio’s. Dat maakt dat zij wat extra mogelijkheden hebben weten te creëren voor het binnen rijden, top!!
BUITENBAK (ongewijzigd)
We zien dat het buiten rijden ons in ieder geval de gelegenheid geeft om onze paarden te blijven trainen in de 3 ‘vakken’. Let op 2 volwassen ruiters per vak. Onder de 18 jaar geen beperking in aantallen, dus graag samen in één vak rijden. Ouders graag in de auto / buiten de baan blijven. Instructie (privéles) is wel toegestaan.
BINNENBAK (meer mogelijk!)
We hebben vandaag een aangepaste Excellijst live gezet, hiervoor gelden de volgende spelregels:
  • Er mogen 2 combinaties binnen zijn, dit geldt voor de stalling én de rijbaan,
  • Je kan dus per dag en tijd nu 2 namen invullen!
  • Er mag (in totaal) één begeleider binnen zijn, dus we zijn nooit meer meer dan 3 mensen binnen!
  • Er mag géén les worden gegeven binnen, ook geen privé les.
  • Je reserveert voor 45 minuten, binnen die tijd moet je komen én gaan.
    (dit is dus inclusief jouw tijd in de stalling)
  • De grote deur bij de letter A staat (kan) open, wil jij de combinatie ook in de gaten houden, (veiligheid) dan sta je daar (of zit je daar in de auto)
  • Je zet jezelf per combinatie maar 1x op de lijst. Als je geweest bent, dan pas mag je jezelf opnieuw inschrijven! Zo is er voor iedereen voldoende ruimte op de lijst.
  • Heb je meerder paarden/pony’s te rijden kan deze ruiter meerdere malen op de lijst voorkomen.
Reserveer een plekkie op de GoogleDrive Excellijst!
Ik wil wel benadrukken “houd je er goed aan”  want de gemeente houd ons in de gaten. Het zou zó zonde zijn als ze onze deuren helemaal sluiten!
Er zijn leden die denken dat zij (en hun situatie), de uitzondering op de regels zijn… Sorry, er zijn helaas geen uitzonderingen mogelijk!
We blijven ons natuurlijk inzetten voor meer versoepelingen, uiteraard binnen de mogelijkheden van de landelijk gelden Corona maatregels.
Heb je vragen, stel ze gerust.
Blijf gezond en veel ponypret…
Groeten,
Bestuur P.C. de Waaghalsjes