Club Informatie

Club Informatie
Alle informatie over onze vereniging

Bij de Waaghalsjes hebben we leuke en gezellige lessen van kundige instructie. Veel van onze leden starten op wedstrijden, met goed resultaat. Daar zijn we trots op. Maar de lessen zijn voor iedereen, ook als je gewoon met plezier wil ponyrijden. Je komt naar de les met je eigen pony of leasepony. Iedereen wordt op een plek ingedeeld in overleg met de instructie. Natuurlijk zouden we graag rekening houden met alle individuele wensen, echter is het niet altijd haalbaar. We streven naar max. 8 deelnemers per les. Je hebt per week 1 dressuurles en 1 springles. Ben je niet aan springen toe, is dit zeker geen verplichting. Deze les is echter niet ‘in te wisselen’ voor een tweede dressuurles. Wijzigingen van de lesindeling graag in overleg met jouw instructie. De instructie heeft overleg / afstemming met het bestuur.

Heb je vragen, neem dan vooral contact op met Mirella Smink via wedstrijd@dewaaghalsjes.nl of 06-50946377

Belangrijk: Als je een keer niet aan de les kunt deelnemen (om welke reden ook) meld je dan tijdig af bij je instructie. Als een lid 2x keer niet aan de les deelneemt zonder een reden en zonder afzeggen kan jouw plaats worden toegezegd aan een ander lid.

Bij een gering aantal deelnemers in een les is het ook mogelijk dat de lesindeling en tijd gewijzigd wordt (bijvoorbeeld het samenvoegen lessen) Zo ontstaat er extra gelegenheid is om vrij te rijden. Dit wordt vooraf gemeld, o.a. per mail of in de groepsapp.