Club Informatie

Club Informatie
Alle informatie over onze vereniging

 • Profielfoto

  Mona Ignacia

  RolVoorzitter en wedstrijdsecretaris

  Emailwedstrijd@dewaaghalsjes.nl

  InfoIk ben Mona. Sinds 2013 ben ik actief in het Waaghalsjes bestuur als wedstrijdsecretaris en vanaf de ALV in 2015 ook als voorzitter. Dit doe ik met heel veel plezier, want wat hebben we een leuke groep ruiters! Ik rij zelf ook op onze manege. Ik spring met vosje Shamsa (nah ja, ik doe vreselijk mijn best 😉 en rij Z-dressuur met schimmel Obelix. Samen met mijn collega’s in dit bestuur zal ik me inzetten voor een sportieve en vooral leuke club! Je mag ons alles vragen, jouw hulp en/of ideeën zijn altijd welkom!

 • Profielfoto

  Marian Overduin

  RolPenningmeester

  Emailpenningmeester@dewaaghalsjes.nl

  InfoBeste Waaghalsjes, Mijn naam is Marian.  Ik houd de financiële zaken van de ponyclub bij. Vroeger reed mijn dochter Iris bij de Waaghalsjes. Dat waren mooie tijden! Ik rijd zelf al jaren bij De Laak, nu met mijn paard Virginia!

 • Profielfoto

  Mirella Smink

  RolWedstrijdsecretaris

  InfoIk ben Mirella en mijn dochter Robine rijdt bij de Waaghalsjes, net als ikzelf vroeger 🙂 Ik ben sinds 2018 in het bestuur van de Waaghalsjes als wedstrijdsecretaris. Mijn vader (Bertus Wernsen) en schoonvader (Wout Smink) hebben vroeger beide in het Waaghalsjes bestuur gezeten, als voorzitter. Zelf heb ik jaren het wedstrijdsecretariaat van de Laak gedaan.

 • Profielfoto

  Vivian van Duinkerken

  RolAlgemeen bestuurslid

  Emailclubkrant@dewaaghalsjes.nl

  InfoIk ben Vivian van Duinkerken de moeder van Sophie en Marlou.Sinds eind 2018 ben ik bestuurslid en zorg samen met Mirella voor de clubkrant en ik help met de wedstrijden. Vroeger ben ik zelf ook Waaghalsjes geweest!