Gewaagd Nieuws

Hallo Waaghals,

Goed nieuws! 

Afgelopen donderdag avond hebben de besturen van LR de Laak, PC de Waaghalsjes en de Stichting uitgebreid gesproken over de hoognodige aanpassingen aan de huidige rij hal en de renovatie van manege Hogenbrink.

En we zijn er uit: 

Op dit moment werken we gezamenlijk hard aan een concreet plan om een nieuwe bak te kunnen realiseren. Dit plan willen we graag eind oktober/begin november 2014 aan jullie presenteren tijdens een extra algemene leden vergadering. Een exacte dag voor deze presentatie is nog niet bekend. Zodra een datum bekend is ontvangen jullie hiervoor een uitnodiging.

Het zal jullie niet verbazen dat jullie komst naar deze bijzondere vergadering van groot belang is. Wij willen samen met jullie de schouders eronder zetten om dit mooie project te realiseren.

Vanaf volgende week maandag starten alvast de meest urgente reparaties aan de bakranden. Dit kan overlast opleveren voor de ruiters die binnen willen rijden. 

Wij vragen hiervoor jullie begrip. 

Verder willen we graag vertellen dat Sanne Uiterwaal is toegetreden in de stichting. Nu zijn de lijnen binnen de communicatie onderling weer lekker kort!

 

---
28 Oktober Presentatie Renovatie

28 Oktober Presentatie Renovatie

Beste Waaghalsjes en ouders van Waaghalsjes, Graag willen we jullie op dinsdag 28 oktober om 19:45 uur uitnodigen in de kantine van de manege Hogebrink voor een presentatie van: "de renovatie en vernieuwing van het complex manege de Hogenbrink" 

Lees verder

---

Herfst vakantie

Nog een belangrijke mededeling is dat de lessen in de herfst vakantie niet door gaan. Dit is van 20 tot en met 24 oktober. Zo hebben jullie mooi de gelegenheid eens te oefenen voor bijvoorbeeld de pas de deux???! 

---
Clinic Simone Witteveen groot succes

Clinic Simone Witteveen groot succes

Ponyclub de Waaghalsjes en Landelijke Rijvereniging de Laak hebben vrijdagavond 17 oktober zo’n 60 paarden liefhebbers op bezoek gehad voor de workshop van Simone Witteveen. 

Lees verder

---

Bericht van LR de Laak

Graag willen wij als Bestuur het volgende met jullie delen:

Het is nu ongeveer een jaar geleden, dat Jan van Elst bij een bedrijfsongeluk, zijn nek gebroken heeft.

Na enkele maanden een haloframe te hebben gedragen heeft Jan geprobeerd om in het voorjaar de draad weer langzaam op te pakken. Met zijn enorme doorzettingsvermogen en de steun van zijn familie liet hij zich weer zien op de ALV, kwam hij weer af en toe op de club en probeerde de taken weer op te pakken.

Helaas heeft het dragen van het haloframe zijn fysieke gezondheid geen goed gedaan en voelt hij zich genoodzaakt zijn bestuurstaken tijdelijk neer te leggen. Hij heeft aan ons als bestuur gevraagd of hij er een periode van 6 tot 9 maanden tussenuit kan. Hier hebben wij volmondig ja tegen gezegd.

Om de afwezigheid van Jan op te vangen zullen Tineke en Frederike de taken van het dagelijks bestuur op zich nemen. Zij zullen ook beiden  aanspreekpunt zijn, mochten jullie als leden wat met het bestuur willen bespreken.

Frederike zal LR de Laak binnen de Stichting gaan vertegenwoordigen. Dit betekent niet dat ze Jan gaat vervangen in de rol van voorzitter binnen de Stichting.

Wij zullen als 4 koppig bestuur ons best doen om jullie van dienst te zijn en zo goed mogelijk van alle lopende zaken op de hoogte te houden. Mochten er mensen zijn, die het leuk vinden om ons team te komen versterken, meldt je gerust en kom vrijblijvend op gesprek.

---