"Gewaagd" Nieuws

Hallo Waaghals,

We gaan weer beginnen!

Hebben jullie ook allemaal zo'n heerlijke vakantie achter de rug? Wij wel, maar we staan ook te popelen om morgen weer naar les te kunnen gaan. Gezellig elkaar weer ontmoeten en horen wat iedereen heeft mee gemaakt.

Volgende maand zijn er zo veel dingen op het programma dat we voor het gemak een klein kalendertje onderaan hebben neer gezet. Tijdens de wedstrijden van de Laak maar natuurlijk ook onze eigen wedstrijden is er geen mogelijkheid voor vrij rijden. maar.. hebben jullie ook zo heerlijk genoten van de mogelijkheid om op zondag te mogen rijden op de club?

Ook willen we jullie er nogmaals op wijzen dat de men club ook weer start met de lessen op de woensdag avond en het vrij rijden op de vrijdag avond. zij maken de keuze dan of ze binnen of buiten willen lessen en jij kan dan natuurlijk wel in de andere bak terecht!

Tijdens het Klaverblad concours willen we weer eens extra groot uitpakken! Alle hulp is daar natuurlijk welkom. Waaghalsjes Kaylee, Nicky, Vivian en Sophie zijn op zoek naar leuke sponsoren voor het Klaverblad en willen daarmee o.a. een leuk feest  met DJ 's avonds organiseren voor de Waaghalzen!!! Dus... ben jij zo'n leuke sponsor, laat het vooral weten! 

Tot snel! 

Het bestuur van P.C. de Waaghalsjes

KLAVERBLAD CONCOURS 2016 - Springen alle klasse

KLAVERBLAD CONCOURS 2016 - Springen alle klasse

Vrijdag 9 september gaan we oefenspringen.
Zaterdag 10 september is de officiële wedstrijddag. Geef je snel op via wedstrijd@dewaaghalsjes.nl
Naast gesposorde prijzen, kunnen de drie dagwinnaar in de klasse B-L M/Z/ZZ ........€ 75,- winnen!!!!!

Lees verder

Uitslagen selecties, nu door naar de kampioenschappen! #TROTS

We gaan naar de Hippiade! #TROTS

De afgelopen weken waren er selecties voor het bepalen van de regio kampioenen. Deze beste ruiters gingen door naar de Gelderse kampioenschappen waar men een plekkie kon veroveren om naar de Nederlandse kampioenschappen het gaan! Dit is twee Waaghalsjes gelukt: Loes Bosman (dressuur) en Kaylee van Esveld (springen) heefl veel plezier op de Nederlandse Kampioenschappen.

KALENDER SEPTEMBER - OKTOBER

01-09      Oefenspringen Paarden (ook voor de voor donderdag lessen!)
02-09      Klaverblad paarden
03-09      Klaverblad paarden

09-09     Oefenspringen Pony's
10-10     KLAVERBLAD Pony's 
24-09     Dressuurwedstrijd Pony's 
15-10     BIXIE springen en dressuur

Wil je meedoen op een Waaghalsjes wedstrijd, geef je op via wedstrijd@dewaaghalsjes.nl
(ook zonder startkaart)

---