"Gewaagd" Nieuws maart 2016

Hallo Waaghals,

We hebben weer een gezellige en sportieve maand achter de rug. We hadden 60 BIXIE ruiters op onze wedstrijd, heerlijk in de voorjaar zon! En.. wel 5 Waaghalsjes zijn naar de Nederlandse Kampioenschappen geweest!!! Rowen en Elize vd Mheen, Sophie van Duinkerken, Vivian Kraak en Loes Bosman waren erbij!. Loes Bosman is 3e in de AB/B dressuur geworden; Rowen vd Mheen is 2e in het ZZ-springen geworden. Wat zijn we trots op ze, allemaal!

Een belangrijke vraag; Kan de manage open op zondag?

Een dag waarop je zelf beslist om wel of niet te rijden, gewoon vrij rijden; dus geen wedstrijden of lessen op de manege. Dit om toch de eventuele overlast op zondag voor de buurtbewoners beperkt te houden. Natuurlijk beslissen we dit samen met alle leden, ook van LR de Laak.

Of we kunnen vrij kunnen rijden op de manege (zondagopenstelling) komt op de agenda van onze ledenvergadering van woensdag 20 april te staan, zorg dat je erbij bent!

Dan nog een mededeling. De men vereniging heeft vanaf heden de mogelijkheid op vrijdag avond tussen 20.00 en 21.30 uur vrij te mennen in de buiten bak. Je kan dan gewoon vrij rijden, we houden gewoon rekening met elkaar. De bak wordt hiervoor opgedeeld in 2 delen.

 FIJNE PASEN

Tot het volgend "gewaagd" nieuws,

Het bestuur van P.C. de Waaghalsjes

Inschrijven voor de Waaghalsjes Clubkampioenschappen 2016!

Deze week hangen de inschrijflijsten voor onze clubkampioenschappen weer in de stalling op de club! Vrijdagmiddag / avond 15 april gaan we springen en de zaterdag 16-04 worden de dressuur-starts gepland. Na de dressuur is de totale prijsuitreiking en maken we er een gezellig boel van. 

Wil jij strijden voor het het fel begeerd bronzen paard, en moeten we straks jouw naam erop graveren??? Schrijf je dan snel in! 
Inschrijven € 7,- per start.

Deze dames gaan hun titel vast verdedigen :-)

Mededelingen / planning van collega's L.R de Laak:

22 maart           vanaf 19.00 uur het trainingsparcours opbouwen olv Jan Bouwman

23 maart           08.00-16.00 uur Trainingsdag Handelsstallen

24 maart           08.00-17.00 uur Trainingsdag Handelsstallen

25 maart           09.00-11.00 uur het Trainingsparcours omzetten naar wedstrijdparcours olv

                           Faan Pompen

25 maart           11.00-19.00 uur (maximaal) Wedstrijdspringen

26 maart           09.00-17.00 uur (maximaal) Wedstrijdspringen

De pony lessen kunnen op de woensdag en de donderdag gebruik maken van dit Trainingsparcours. Op de woensdag en de donderdag overdag kan er, behalve als er lessen zijn, gewoon in de binnen bak worden vrij gereden. Het kan zijn dat er een inspringbalk binnen staat, maar over het algemeen starten de handelsstallen direct in het parcours.

PONYKAMP! 6-7-8 Mei 

 In de mei vakantie van 2016 is het weer zo ver, de Waaghalsjes gaan weer op PONYKAMP!! Wij hebben er allemaal weer ontzettend veel zin in!!! Chillen, keten en vooral veel crossen door de bossen.  We zitten vol, zo leuk jullie enthousiastme! Mededelingen en meer PONYKAMP informatie volgen snel.

 

WAAGHALSJES CLUB AGENDA

• Vrijdag15-04            Clubkampioenschappen Springen

• Zaterdag 16-04        Clubkampioenschappen Dressuur 

• Woensdag 20-04     Algemene leden vergadering (belangrijk, zet het vast in je agenda!)

• Zaterdag 30-04        Oefenspringen + Clubmiddag!

• 06-05 t/m 09-05       PONYKAMP

• Vrijdag 27-05           Oefenspringen

• Zaterdag 28-05        Wedstrijd Springen B t/m Z