"Gewaagd" Nieuws februari 2016 

Hallo Waaghals,

Het is weer hoog tijd voor een "gewaagd" nieuws vinden jullie niet? Het nieuwe jaar is lekker van start gegaan en er zijn weer leuke plannen gesmeed om dit jaar samen met jullie te gaan doen.

De hulp lijst voor dit jaar stuur ik hierna naar jullie toe en ook wil ik er toch nog een keer op hameren of jullie je op tijd willen afzeggen voor de lessen!!!

22 februari - 26 februari vervallen de pony lessen ivm de voorjaarsvakantie.

Zetten jullie je schrap voor de storm van vanavond? ;-) 

Tot het volgend "gewaagd" nieuws,

Het bestuur van P.C. de Waaghalsjes

#TROTS op onze Waaghalsjes

In januari hebben onze dressuur- en springtoppers gestreden op selectiedagen voor de Gelderse Kampioenschappen. Loes Bosman (foto) werd met haar Idse kringkampioen en regiokampioen dressuur in de B – AB! Met haar 200 en 223 punten gaat Loes gaat naar de Nederlandse Kampioenschappen!

Vivian Kraak, werd met Dona Kringkampioen in het L springen. Ook Sophie van Duinkerken en Lizanne de Bruin strijden komend weekend om een plek op de Nederlandse … Succes en gefeliciteerd meiden!

 

De Pas de Deux blijft een feestje!

Zaterdag 9 januari hebben we met 26 deelnemers gestreden tijdens de Pas de Deux! Wat een prachtige outfits, make-up en 'aangekleden' pony's liepen er weer rond. Maar na weken hard trainen kwam het dan toch aan op dit ene moment. Onze respect en dank voor onze jury's Gusta en Theresia, die voor de zware taak stonden al deze combinaties te beoordelen. Dit …

Lees verder

CLUB AGENDA 2016

• Zaterdag 20-02 Waaghalsjes Dressuur wedstrijd BB-B-L-M-Z

• Zaterdag 12-03 BIXIE Springen en Dressuur

• Vrijdag 15-04 Clubkampioenschappen - Springen

• Zaterdag 16-04 Clubkampioenschappen - Dressuur 

• Woensdag 20-04 Algemene ledenvergadering

• Zaterdag 30-04 oefenspringen + Clubmiddag! 

Zet het vast in je agenda!!!