"Gewaagd" Nieuws

Hallo Waaghals,

WEBSITE UPDATE

Hierbij een speciale nieuwsbrief om je te informeren over de aanpassingen en nieuwe mogelijkheden op onze website.  Heb je op- of aanmerkingen, laat het ons vooral weten, stuur dan vooral een mail.

Specifieke zaken, zoals de ledenijst, de hulplijsten of het uploaden van foto's zijn alleen mogelijk als je ingelogd bent op de website. Heb je nog geen inloggegevens, neem dan contact op met Barbara (onze secretaris) voor een inlogcode. Deze zijn beschikbaar voor alle leden, ouders, verzorgers en instructeurs.

Veel leesplezier!

Haime Croeze, webmaster PC de Waaghalsjes

Club Informatie

Club Informatie

De Club Informatie pagina's zijn flink gewijzigd en hierdoor ook beter te bekijken via een smartphone. Zo staat hier meer informatie zonder dat het hele "lappen tekst" zijn.

Daarnaast zijn er ook verschillen tussen wanneer je "ingelogd" en "niet-ingelogd" bent. Zo kan je eenmaal ingelogd direct doorklikken naar het profiel van een bestuurslid (onder Club Informatie -> Vereniging -> Bestuur) om  een privé bericht te sturen. Veel informatie (zoals lesindeling) wordt straks verplaatst naar onze nieuwe Kennisbank, zo wordt het nog overzichtelijker.

Mocht je dingen missen die volgens jou echt in Club Informatie thuishoren, laat me dan weten!

bekijk het hier

Evenementen

Kennisbank

Vanuit Club Informatie -> Documenten kan je nu naar de nieuwe "Kennisbank". De Kennisbank is dé locatie waar we alle documenten, formulieren, lijsten, etc. plaatsen, altijd de laatste versie.

De Kennisbank bevat zowel publieke als privé documenten.
(hiervoor moet je dus inloggen) Hier vind je; inschrijfformulieren, reglementen, uitnodigingen, flyers startlijsten en uitslagen. De ledenlijst en hulplijst staan afgeschermd voor niet-leden.

Zelf kan je ook documenten maken in deze kennisbank. (bijvoorbeeld jouw werkstuk of spreekbeurt over paarden). Zo kan je jouw kennis met je paardenvrienden delen! 

Bekijk het hier

Evenementen

Evenementen

Ook de pagina's met al onze evenementen is gewijzigd. Het werkt een stuk gemakkelijker en uiteindelijk ben je sneller bij de informatie  waar je naar op zoek bent. 

De evenementen zijn verdeeld is 4 groepen: Evenementen van de Waaghalsjes zelf, van de Laak, KNHS selecties en kampioen- schappen en Overige zaken. Ook is er een archief zodat je altijd terug kan kijken én hebben we een kalender toegevoegd, voor als je alle evenementen in die maand in een opzicht wil bekijken.

Alles is "smartphone-proof" gemaakt (al blijft het bekijken van een hele kalender lastig op een klein scherm) Vanuit de evenementen is er ook een koppeling naar de Kennisbank (via Evenementen -> Documenten) om zo de bijbehorende startlijsten en uitslagen te kunnen tonen.

Bekijk het hier

Fotoalbum

Dit is leuk! Dit aangepaste fotoalbum werkt véél beter dan de vorige versie.

Ten eerste worden er nu direct foto's getoond uit jouw eigen(!) MijnWaaghalsjes albums en uploads. Dus wil je jouw mooiste foto's delen? Nu kan het!

Alle albums kan je instellen (net als bij Facebook) je geeft dan aan door wie ze gezien mogen worden (Publiek, Alleen Ik, Leden of Mijn Vrienden). Kies je voor 'Publiek' dan kan iedere bezoeker van de website de foto's uit dat album zien, hou daar rekening mee. Foto's die NIET in een album zitten worden publiekelijk getoond!

Er is geen limiet aan het aantal albums die je kan maken (en ook niet het aantal foto's dat je mag uploaden) Met je smartphone kan je heel makkelijk (max. 4 foto's in één keer) uploaden. Klik op het linkje "Voeg foto toe". Voeg je een tekst toe, dan wordt deze bij je foto geplaats. Dit linkje zit o.a. op de fotoalbum pagina zelf (inloggen).

Tip voor iPhone gebruikers! Maak je foto's in de zogenaamde "landschap" stijl in plaats van de "portret" stijl.  Anders staan ze straks een kwart gedraaid op de site :-) Veel (foto)plezier natuurlijk en we zien je foto's heel graag terug op de website!

Bekijk het hier