"Gewaagd" Nieuws

Hallo Waaghals,

Hierbij weer een overzichtje met alle nieuwtjes en weetjes voor deze maand!

Ponykamp is al weer bijna vol! We hebben nog maar 1 plek beschikbaar… dus wil jij nog mee, geef je dan snel op! 

Op de website zijn we bezig de evenementen kalender klaar te maken. Hierin kun je snel en gemakkelijk zien wanneer er weer wat te doen is op de club. We voegen hier ook de activiteiten van de Laak en het klussenteam toe, zo kunnen jullie altijd zien wanneer er bijvoorbeeld geen gebruik gemaakt kan worden van de bak.

Aanstaande vrijdag organiseert de Laak 'Proefgericht rijden' een workshop met Simone Witteveen Hierdoor is het van 10.30-11.30  niet mogelijk van de binnenbak gebruik te maken.

Op maandag 6 april en 27 april zijn er geen lessen. Dit i.v.m. 2e paasdag en koningsdag.

Tot slot belangrijk nieuws over onze Clubkampioenschappen, lees vooral het onderstaande artikel even goed door!  Heel veel succes allemaal! 

Groetjes,

Het Waaghalsjes bestuur.

Clubkampioenschappen NIEUWS!

Clubkampioenschappen NIEUWS!

Op 10 en 11 april worden de clubkampioenschappen van de P.C. de Waaghalsjes verreden. Dit jaar iets anders dan voorgaande jaren, het is namelijk verdeeld over 2 dagen. Op vrijdagavond 10 april zullen de clubkampioenschappen Springen plaatsvinden en op zaterdag 11 april zijn de clubkampioenschappen dressuur. Handig om te weten - Het …

Lees verder

Vraag aan alle Waaghalsjes: 
Wij zijn erg benieuwd wat jullie van de 2 lessen per week vinden i.p.v. 1 week dressuur en de andere week weer springen. Wat zijn jullie ervaringen tijdens de lessen en hebben jullie nog leuke ideeën voor in de lessen die we dan weer met de instructie kunnen bespreken?
 

Deel jou mening op de 'Mijn idee' pagina, wel even inloggen.

Ponykamp mei 2015

Nog maar 1 Ponykamp plek!

Ga jij met ons mee?  Wil jij nog een plekkie reserveren? Je kan je nu nog opgeven...

Lees verder

Ambitieuze renovatie plannen!

Ambitieuze renovatie plannen!

Ook zien jullie dat het klussen onverstoorbaar door gaat en wat wordt het allemaal mooi!!! De klus dagen gaan de aankomende tijd naar 1x per maand. Dit komt mede doordat er veel andere activiteiten gepland staan. Nog niet iedereen is aan de beurt geweest om te helpen, maar we houden een lijst bij zodat ook iedereen aan bod komt.. ;-)

Lees verder