"Gewaagd" Nieuws

Hallo Waaghals,

De laatste maand van het jaar is ingegaan en er is weer genoeg te beleven. In deze nieuwsbrief lees je meer over de Pas de Deux, De Nieuwjaarsborrel, het ponymeten en een fantastische, nieuwe en hippe functionaliteit op onze Waaghalsjes website. Eerder hebben we gemeld dat je woensdag 10 dec. kan kerst-knutselen op de club en dat we vrijdag 12 december een winterfair is op de manage, allemaal acties die financieel bijdrage aan de renovatie.

Ondertussen heeft bijna iedereen aangegeven hoe ze willen bijdragen aan deze ambitieuze plannen, allemaal bedankt! Na de eerste klus dag 15 november en alweer de tweede klus dag op 29 november zal de laatste klus dag dit jaar; zaterdag 13 december. Maar wat knapt het al op!

Zaterdag 29-11 was een erg succesvolle klus dag, wat is er een hoop werk verzet! De grote schuifdeuren naar het wedstrijd-hindernismateriaal zijn gerepareerd. De hele zolder is opgeruimd, het gereedschaphok is afgebroken en opnieuw ingericht, nu met alle prijzen en wedstrijdspullen van de Laak en de Waaghalsjes. We zijn bezig met een nieuw jury hok (boven - voor het springen) en maken van de juryruimte beneden een heuse vergaderkamer. De verfvoorraad is geïnventariseerd en onder al het stof kwamen nog bergen bruikbare spullen tevoorschijn. Waaronder zeker 25 zakken kerstspullen, dat is mooi zo vlak voor de winterfair!

Wij bedanken; Ron, Teunis, Jos, John, Martijn, Wilma-, Nicky-, Manon vd Pol, Cora en dochter Julia, Marian en niet te vergeten Inge die een enorme stapel pannenkoeken heeft gebakken voor de harde werkers, waar we allemaal heerlijk van gesnoept hebben. Zaterdag 13-12 is de laatste klusdag dit jaar, wil jij deze keer aansluiten... mail ons op hogenbrinkruiters@gmail.com

Zaterdag 22 november was er een Waaghalsjes dressuurwedstrijd (de uitslagen vind je op de website) waarbij we van verschillende deelnemers uit de regio hoorde, hoe netjes het complex erbij stond! Dat zijn complimenten voor ons allemaal! 

groeten, Het Waaghalsjes bestuur.

---
Nieuwjaarsborrel Waaghalsjes 2015

Nieuwjaarsborrel Waaghalsjes 2015

Beste Waaghalsjes, Zaterdag 10 januari houden we de Waaghalsjes nieuwsjaarsborrel, kom je ook? We proosten op het nieuwe jaar en we kunnen je eindelijk als bestuur, 'de verassing' geven!  We maken er een te gekke avond van, met muziek en een playbackshow. Meer informatie volgt...

Lees verder

Eén plaatje zegt meer dan duizend woorden

Eén plaatje zegt meer dan duizend woorden

In het Waaghalsjes fotoalbum op de website kan je vanaf nu je eigen foto's uploaden! Bij onze evenementen zijn er altijd enthousiaste fotografen aanwezig, meestal familie en vrienden van Waaghalsjes. Deze mooie foto's willen we graag in ons album hebben! Inloggen en uploaden dus...

Lees verder

Pony meten op manege de Hogenbrink

Pony meten op manege de Hogenbrink

Belangrijk voor alle wedstrijdruiters met pony's tot en met 8 jaar: Geef je op voor het pony meten op vrijdag 9 januari om 18.30 uur. Klik op de onderstaande link om je via de website aan te melden.

Geef je op

Pas de Deux

Een goed begin van het nieuwe jaar; Een ontzettend gezellige, onderlinge wedstrijd waar paarden en pony’s het met elkaar én tegen elkaar opnemen in een groots verkleedfestijn! Zaterdag 03-01-2015, zet het in je agenda!

Lees verder

Heb jij ook een oproep voor in de nieuwsbrief, mail naar secretaris@dewaaghalsjes.nl