15-09 Oefenderby op manege de Hogenbrink!!!

Op zaterdag 15 september wordt er voor het eerst een oefenderby gehouden. Onder begeleiding van internationaal- en KNHS talent Janneke Boonzaaijer kunnen ruiters en amazones, die B springen met winst zijn en crosservaring hebben, 2 rondes rijden over een crossparcours in de buitenbak. Janneke zal tussen de rondes door commentaar geven en zo kun je dat het tweede rondje direct toepassen. Het parcours kan op 3 hoogtes worden verreden, 60, 80 en 100 cm.

Maar omdat wij die dag maar plek hebben voor 40 starts, willen wij jullie de kans bieden om op vrijdagavond 14 september te komen lessen in het crossparcours onder begeleiding van internationaal talent Jordy Wilken. Er zal in groepjes van 4 á 5 ruiters gereden worden. Jullie krijgen dan een half uur les van Jordy (er moet van te voren zelf losgereden worden in de binnenbak).

Deelname is op eigen risico. Het dragen van een veiligheidshelm en goedgekeurde bodyprotector is verplicht. De kosten voor de les zijn € 10,- per combinatie. Als je deel wilt nemen aan de oefenderby op zaterdag, zijn de kosten € 30,-. Je bent bij de oefenderby niet gegarandeerd van een startplaats want vol is vol, vandaar ook de extra les op vrijdagavond.  Dus heb je interesse, stuur dan een mailtje met je naam, naam van je paard/pony en de klasse die je rijdt naar oefenderby@gmail.com. De tijden van de lessen worden vastgesteld zodra wij weten hoeveel deelnemers er zijn. Schat zelf goed in of jij op het juist niveau bent om deel te nemen aan de les.

Organisatie:
L.R. De Laak
Hidde Sickmann en Carlijn Jansen